top of page
compressed

Hvem er vi og hvordan kan vi hjelpe din bedrift ?

Kobit AS er en komplett IT-leverandør som tilbyr alt fra komplette serverinstallasjoner til epost på telefonen din, og kan skreddersy løsninger til din bedrift. Vi leverer alt fra fiber til stasjonære PC'er og bærbare, i tillegg til servere og arbeidsstasjoner.


Vi sørger selvfølgelig for at det fungerer som det skal også etter at det er installert og vi har inngående kunnskap om sikkerhet, til avanserte løsninger på serverinstallasjoner og brannmurer.

De IT-konsulenttjenestene vi leverer er med den servicen vi mener er best, -nemlig personlig service. Alle kundene våre ringer sin dedikerte servicekonsulent, som kjenner til deres datasystem, og er ansvarlig for at nettopp dere er fornøyd.

Vi har lang erfaring og vi ønsker å bygge et tett samarbeid med deg som kunde, få inngående kunnskap om dine IT-systemer, slik at når behovet for hjelp oppstår, er vi raske til å løse problemet.

kp_1920x1080_3_edited.png

Karl-Petter Kristiansen

Karl-Petter har jobbet med support og drift av egne kunder og som utleid konsulent siden 2002. Han var med på å starte Kobit AS, og er en sentral ressurs i selskapet. Fornøyde kunder er viktig for han og kundeopplevelsen av de produktene og tjenestene Kobit AS leverer, skal alltid være på topp. For å få til dette, jobber han kontinuerlig slik at Kobit AS effektivt kan imøtekomme kundenes skiftende behov. Karl-Petter er i tillegg til IT konsulent også daglig leder i selskapet. 

IMG_6824_edited_edited.png

Kasper Kristiansen

Kasper har tidligere vært hovedtillitsvalgt i Cyberforsvaret og fant der ut at informasjonsteknologi var noe han hadde lyst til å jobbe videre med. Etter å ha fullført en høyere fagskoleutdanning innenfor nettverk og IT-sikkerhet i 2022, jobber han nå som IT-konsulent i Kobit AS. Å levere helhetlige og sikre produkter og tjenester til kunder er det som er viktig for Kasper.

bottom of page